MyHeritage DNA σετ Υγείας
Μόνο$99‎
$199‎
+ έξοδα αποστολής

Αναφορές κατάστασης φορέα

Αποκτήστε γνώσεις υγείας για 42 παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων 23 αναφορών κατάστασης φορέα

Μόνο$99‎
$199‎
+ έξοδα αποστολής

Τι είδους ενημέρωση μπορούν να μου παρέχουν οι αναφορές κατάστασης φορέα?

Οι προσωπικές σας αναφορές κατάστασης φορέα θα σας αποκαλύψουν αν είστε φορέας συγκεκριμένων παθήσεων. Αν τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφος σας είστε φορείς της ίδιας πάθησης, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα παιδιά σας διατρέχουν τον κίνδυνο να εμφανίσουν αυτήν την πάθηση. Όταν προγραμματίζετε να δημιουργήσετε οικογένεια, συνιστάται γενετικός έλεγχος, ώστε να γνωρίζετε τους κινδύνους, αν εσείς ή ο/η σύντροφος σας είστε φορείς μιας γενετικής διαταραχής.

Αποκτήστε αναφορές κατάστασης φορέα για 23 παθήσεις
 • Κυστική ίνωση
 • Νόσος Tay-Sachs
 • Αναιμία Fanconi
 • Οικογενειακή δυσαυτονομία
 • Sickle Cell Αναιμία
 • Νόσος Gaucher
 • Μη συνδρομική βαρηκοΐα
 • Νόσος Niemann-Pick
Δείγμα

Κατάσταση φορέα και οικογενειακός προγραμματισμός

Όταν δύο άτομα που είναι φορείς της ίδιας γενετικής πάθησης έχουν παιδί, υπάρχει 25% πιθανότητα το παιδί να κληρονομήσει μια παραλλαγή που σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο και από τους δύο γονείς και να εμφανίσει την πάθηση. Κατά το ήμισυ του χρόνου, το παιδί θα κληρονομήσει απλώς ένα αντίγραφο της παραλλαγής και θα είναι επίσης φορέας. Τα άτομα που είναι φορείς και προγραμματίζουν να αποκτήσουν παιδιά, μπορεί να επιθυμούν να συμβουλευθούν έναν γενετικό σύμβουλο ή άλλον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, πριν τη σύλληψη, ώστε να συζητήσουν τη διαχείριση κινδύνου. Οι στενοί βιολογικοί συγγενείς των ατόμων που είναι φορείς μπορεί επίσης να επιθυμούν να εξετάσουν την πιθανότητα να υποβληθούν σε εξέταση φορέα.

Είστε σε καλά χέρια
Η εξέτασή σας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση από ανεξάρτητο ιατρό. Πριν υποβληθείτε στην εξέταση πρέπει να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο υγείας. Οι απαντήσεις σας θα εξεταστούν εμπιστευτικά από κάποιον ιατρό. Μετά την παραγωγή των αποτελεσμάτων σας, η κλινική ομάδα της PWNHealth θα εξετάσει τις αναφορές σας και θα καθορίσει εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική. Εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική, περιλαμβάνεται ως μέρος των υπηρεσιών της PWNHealth.
Η τεχνολογία μας και τα πρότυπα

Για την ανάλυση του DNA σας χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία — σχεδιασμένο κατά παραγγελία πλακίδιο της μορφής Global Screening Array, με εκατοντάδες χιλιάδες στρατηγικά επιλεγμένους ανιχνευτές, για τη σύλληψη της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας γενετικών παραλλαγών. Το νέο πλακίδιο μάς παρέχει την ευελιξία να προσθέσουμε αναφορές για περισσότερες παθήσεις, χωρίς να χρειάζεται μελλοντικά να συλλέξουμε νέο δείγμα DNA.

Απόρρητο

Η ιδιωτικότητά σας και η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελούν την κύρια προτεραιότητα μας. Η ανάλυση DNA εκτελείται σε εργαστήριο με πιστοποίηση CLIA και διαπίστευση CAP στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία και φύλαξη των δεδομένων σας εκτελείται με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Τα στοιχεία DNA προστατεύονται με πολλά επίπεδα κρυπτογράφησης και φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές.

Ο GINA (Νόμος περί μη διάκρισης βάσει γενετικών δεδομένων) σας προστατεύει από διακρίσεις από εργοδότες και παρόχους ασφάλισης υγείας βάσει των γενετικών πληροφοριών σας.
 • Είστε ο ιδιοκτήτης των δεδομένων σας και μπορείτε να τα διαγράψετε μόνιμα ανά πάσα στιγμή.
 • Σε καμία περίπτωση, δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι αναφορές σας κοινοποιούνται στην PWNHealth για τη διευκόλυνση της ιατρικής παρακολούθησης της εξέτασής σας.
 • Είμαστε η μόνη εταιρεία DNA που έχει δεσμευτεί να μην προβεί σε καμία περίπτωση στην κοινοποίηση των δεδομένων σας σε ασφαλιστικές εταιρείες.
Υπενθυμίσεις

Οι αναφορές υγείας σας δεν σας αποκαλύπτουν αν έχετε, αν θα αναπτύξετε ή αν θα κληροδοτήσετε μια πάθηση.

Οι αναφορές αυτές δεν περιλαμβάνουν κάθε παραλλαγή ή κάθε πάθηση. Συνεπώς, ακόμη και αν δεν εντοπιστούν παραλλαγές που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο, εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα να διατρέχετε κάποιο κίνδυνο να είστε φορέας.

Αν έχετε ατομικό ή οικογενειακό ιστορικό υγείας για μία από τις γενετικές παθήσεις που αναφέρονται στο παρόν, συνιστάται να συμβουλευθείτε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψής σας για να συζητήσετε τη διενέργεια διεξοδικού ελέγχου.