Πίσω

Πως αντικαθιστώ μια φωτογραφία η οποία εμφανίζεται στην κάρτα ενός ατόμου στο Family Tree Builder?

Εάν χτίζετε το οικογενειακό σας δέντρο ηλεκτρονικά, πρέπει να είστε εδώ: Πώς αντικαθιστώ μια φωτογραφία η οποία εμφανίζεται στην κάρτα ενός ατόμου στο ηλεκτρονικό μου οικογενειακό δέντρο?

Εδώ θα βρείτε τα βήματα για να αντικαταστήσετε μια Προσωπική φωτογραφία (το μικρό πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται στην γενεαλογική καρτέλα στην Εμφάνιση Δέντρου στο Family Tree Builder) με μια καινούρια.

1. Πηγαίνετε στην γενεαλογική καρτέλα του ατόμου το οποίο έχει ήδη μια προσωπική φωτογραφία και την οποία επιθυμείτε να αντικαταστήσετε. Κάντε κλικ στο πλήκτρο ‘Φωτογραφία’ στην κάτω αριστερή γωνία της καρτέλας.

2. Μια νέα οθόνη θα εμφανιστεί η οποία δείχνει όλες τις φωτογραφίες οι οποίες έχουν συσχετιστεί με το άτομο. Εάν υπάρχουν ήδη φωτογραφίες συσχετιζόμενες με το άτομο αυτό, επιλέξτε την φωτογραφία που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο ‘Επεξεργασία’.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα την οποία δεν έχετε προσθέσει καθόλου ακόμα, επιλέξτε ‘Νέα’ και προσθέστε την και μετά επιλέξτε την φωτογραφία που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο ‘Επεξεργασία’.

Κάντε κλικ για να δείτε την φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος

3. Επόμενο, βρείτε την κάρτα Συσχέτισης. Εδώ προσδιορίζετε την προσωπική φωτογραφία του ατόμου. Κάντε κλικ στο όνομα του ατόμου – αυτό θα ενεργοποιήσει το εργαλείο σημείωσης.

=

4. Προσωπική Φωτογραφία = μπλε κουτί. Συσχετισμένη μόνο φωτογραφία = κόκκινο κουτί. Κάνε κλικ στο πλήκτρο της προσωπικής φωτογραφίας και προχωρήστε να σημειώσετε το πρόσωπο του ατόμου.

5. OK και το κάναμε! Πηγαίνετε πίσω στην ‘Εμφάνιση Δέντρου’ για να επιβεβαιώσετε ότι κεντράρατε σωστά την φωτογραφία. Στην συνέχεια αποθηκεύσετε το έργο σας!

Κατηγορίες: Family Tree Builder, Φωτογραφίες
Επίσης διαθέσιμα στο: