Πίσω

Πως μπορώ να προσθέσω παιδιά από άλλο γάμο στον Δημιουργό Οικογενειακού Δέντρου;

Αν επεξεργάζεστε το δέντρο σας διαδικτυακά, παρακαλώ διαβάστε το ακόλουθο άρθρο: HΠως μπορώ να προσθέσω παιδιά από άλλο γάμο στο διαδικτυακό μου οικογενειακό δέντρο;

Στον Δημιουργό Οικογενειακού Δέντρου τα παιδιά συνδέονται με την οικογενειακή ομάδα του / της συζύγο. Αυτό σημαίνει ότι όταν προστίθεται ένας νέος σύζυγος ενός από τους βιολογικούς γονείς, τα παιδιά του προηγούμενου γάμου μένουν με την προηγούμενη οικογενειακή ομάδα και δεν φαίνονται ότι ανήκουν στην οικογένεια ομάδα, η οποία αποτελείται από τον /την νέα σύζυγο. Μπορεί να υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που θα θέλατε να προσθέσετε παιδιά σας υιοθετημένα ή παιδιά από άλλο γάμο στο δέντρο σας: 1.Ένα από τους γονείς του έχει ένα νέο σύζυγο, ο οποίος είναι τώρα γονιός από άλλο γάμο του παιδιού.

2.Το παιδί έχει νέους θετούς γονείς (που δεν σχετίζονται με τους βιολογικούς του γονείς ή τους συγγενείς των βιολογικών γονιών).

3.Το παιδί είναι υιοθετημένο (ενώ οι βιολογικοί του γονείς είναι άγνωστοι).

Για να δείξετε τα παιδιά σας παιδιά άλλου γάμου ενός νέου συζύγου ενός εκ των βιολογικών γονιών,  ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στο ακόλουθο παράδειγμα:

Μητέρα και Πατέρας Α είναι οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού:
1-19-2014 2-01-07 PM - Testing Web Site
Αν η Μητέρα έχει έναν καινούριο σύζυγο, τον οποίον θέλετε να προσθέσετε σας πατριό (Πατερα Β), πρώτα πρέπει να δείξετε ένα διαζύγιο / χωρισμό του Πατέρα Α από την μητέρα. Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο άρθρο για να μάθετε πως να το κάνετε αυτό:

Πως προσθέτω ένα διαζύγιο στο δέντρο του Δημιουργού Οικογενειακού Δέντρου;

Τότε μπορείτε να προσθέσετε έναν νέο σύζυγο (Πατέρας Β) στην Μητέρα:
HΠως προσθέτω παραπάνω από έναν σύντροφο στο δέντρο μου του Δημιουργού Οικογενειακού Δέντρου;  Μόλις προσθέσετε έναν νέο σύζυγο στην Μητέρα, το παιδί θα εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο με την οικογενειακή ομάδα των βιολογικών γονέων του. Για να δείξετε τον ’Πατέρα Β’ ως πατριό του παιδιού, θα πρέπει να συνδέσετε το παιδί στη νέα οικογενειακή ομάδα ’Μητέρα – Πατέρας Β’ ως ένα παιδί από άλλο γάμο.

Για να γίνει αυτό, παρακαλείσθε να κάνετε τις ακόλουθες κινήσεις:

1. Ανοίξτε την προσωπική κάρτα του παιδιού, κάντε κλικ στο κουμπί ‘Επεξεργασία’ > ‘Γονείς’> ‘Συνδέστε σε Γονείς’.

Attach parents 1 - Testing Web Site

2. Θα εμφανιστεί ένα καινούριο παράθυρο, που θα σας ζητάει τι είδους σχέση θα θέλατε να ρυθμίσετε για το παιδί με την αρχική οικογενειακή ομάδα και την νέα οικογενειακή ομάδα.

Επιλέξτε ‘οι υπάρχοντες γονείς είναι βιολογικοί και οι νέοι γονείς είναι παρένθετοι’.

Attach parents 2 - Testing Web Site

3. Θα δείτε την λίστα των οικογενειακών ομάδων (ζευγάρια) που έχετε στην μερίδα σας. Βρείτε την οικογενειακή ομάδα ’Μητέρα και Πατέρας Β’ Find ‘Mother and Father B’ και κάντε κλικ.

Attach parents 3 - Testing Web Site

Τώρα το Παιδί θα φαίνεται σαν κανονικό παιδί την οικογενειακής ομάδας των ’Μητέρα και Πατέρας Α’ και σαν υιιοθετημένο παιδί της οικογενειακής ομάδας ‘Μητέρα και Πατέρας Β’.

Από την στιγμή που το δέντρο θα συγχρονιστεί με την οικογενειακή σας ιστοσελίδα, θα δείτε ειδικά εικονίδια στην προσωπική κάρτα του παιδιού, που θα δείχνει ότι αυτό το πρόσωπο εμφανίζεται δύο φορές στο δέντρο στην ιστοσελίδα:

Child - Testing Web Site
Αν ο Πατέρας Β και η Μητέρα έχουν μαζί ένα βιολογικό παιδί μπορείτε απλά να προσθέσετε το παιδί #2 στην οικογενειακή ομάδα. Relationship 3 - Testing Web Site
Αν ο Πατέρας Β έχει παντρευτεί μια άλλη σύζυγο, παρακαλώ κάντε διαζύγιο/χωρισμό με την Μητέρα, και μετά μπορείτε να προσθέσετε την νεά σύζυγο στον Πατέρα Β. Τότε θα μπορέσετε να προσθέσετε το Παιδί #2 σαν παιδί άλλου γάμου για τον Πατέρα Β και της νεά του συζύγου, ενώ ο Πατέρας Β και η Μητέρα θα φαίνονται ακόμα σαν βιολογικοί γονείς.
Αν θέλετε να προσθέσετε παρένθετους γονείς σε ένα παιδί, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

Πως μπορώ να προσθέσω υιοθετημένα παιδιά στον Δημιουργό Οικογενειακού Δέντρου;

Κατηγορίες: Family Tree Builder
Επίσης διαθέσιμα στο: