Δωρεάν οικογενειακό δέντρο. Δωρεάν γενεαλογικό λογισμικό. Φτιάξτε το οικογενειακό δέντρο. Δημιουργήστε το οικογενειακό δέντρο.Δωρεάν οικογενειακό δέντρο. Δωρεάν γενεαλογικό λογισμικό. Φτιάξτε το οικογενειακό δέντρο. Δημιουργήστε το οικογενειακό δέντρο. Δωρεάν οικογενειακό δέντρο. Δωρεάν γενεαλογικό λογισμικό. Φτιάξτε το οικογενειακό δέντρο. Δημιουργήστε το οικογενειακό δέντρο.Σχετικά με το MyHeritage
Το MyHeritage ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν πάθος με την γενεαλογία και άριστη γνώση της τεχνολογίας του Ίντερνετ. Το όραμά μας είναι να καταστήσουμε ευκολότερο για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Ίντερνετ να ανακαλύψουν την κληρονομιά τους και να δυναμώσουν τους δεσμούς του με την οικογένεια και τους φίλους.

Από το 2005, η έδρα μας είναι στο όμορφο χωριό Bnei Atarot, κοντά στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, που ιδρύθηκε από τους Γερμανούς Ναΐτες το 1902 με το όνομα Wilhelma.

Εμπνεόμενοι από τα περιβάλλοντα χωράφια και τους οπωρώνες και τα κτήματα των Ναιτών, ένα εκ των οποίων χρησιμοποιείται ως έδρα μας, χρησιμοποιήσαμε τα εργαλεία του αύριο για την έρευνα της οικογενειακής ιστορίας του χθες. Τον Φεβρουάριο του 2012 ακολουθώντας την σταθερή μας ανάπτυξη, μετακομίσαμε στα όμορφα νέα γραφεία στο Or Yehuda στο Ισραήλ. Επίσης διατηρούμε γραφεία στις Η.Π.Α. στο Lehi της Γιούτα και στο Λ.Α. της Καλιφόρνια και υπαλλήλους και αντιπροσώπους σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο.
Ως ένα δυναμικό δίκτυο οικογενειακής ιστορίας, οι καινοτομίες μας για το κτίσιμο οικογενειακών δέντρων και την αναζήτηση ιστορικού περιεχομένου είναι συνεχώς εξελισσόμενες για να παρέχουμε στις οικογένειες την καλύτερη εμπειρία δέσμευσης και ανταμοιβής. Οι πρόσφατες εξαγορές μας του World Vital Records και Geni.com παραδείγματος χάριν, μας έχουν επιτρέψει να προσφέρουμε τα δισεκατομμύρια των ιστορικών αρχείων και των συναρπαστικών εργαλείων για συνεργασία σε ένα ευρύτερο και περισσότερο διεθνοποιημένο ακροατήριο από οποτεδήποτε στο παρελθόν.
Αν είστε το ίδιο παθιασμένοι όσο εμείς για την έρευνα του τι σας έκανε αυτό που είστε σήμερα και για να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με μέλη της οικογένειας και φίλους, τότε το MyHeritage είναι το ιδανικό μέρος για σας.