€89‎
Μόνο€59‎
Καταπλήξτε τον εαυτό σας
Αποκαλύψτε την εθνική σας καταγωγή και βρείτε νέους συγγενείς με την απλή μας εξέταση DNA.
€89‎
Μόνο€59‎
ΕΙΔΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
Κερδίστε 30%
Έως Αυγούστου 20
Οι υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές συναντούν την πιο οικονομική τιμή στην αγορά.
Το DNA αποκαλύπτει την μοναδική σας κληρονομιά — τις εθνικές ομάδες και τις γεωγραφικές περιοχές απ όπου προέρχεστε.
Βρείτε νέους συγγενείς που δεν γνωρίζατε ποτέ την ύπαρξη τους μέσω του κοινού σας DNA.
Οι ανακαλύψεις που αλλάζουν την ζωή είναι μερικά απλά βήματα μακριά
Κλειδωμένη μέσα στο DNA σας είναι η μοναδική σας εθνική σύνθεση, η ιστορία των προγόνων σας, και ένας ιστότοπος στενών και μακρινών συγγενών οι οποόι περιμένουν να βρεθούν. Με μια γρήγορη λήψη σάλιου με μπατονέτα από το μάγουλό σας, η εξέταση καθορίζει την εθνική καταγωγή σας και βρίσκει τους συγγενείς σας.
1. Παραγγείλετε το σετ DNA σας ηλεκτρονικά
2. Επιστρέψετε το δείγμα σας
3. Το DNA σας αναλύεται στα εργαστήρια μας Παρακολουθείστε βίντεο εργαστηρίου DNA
4. Δείτε τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά σε 3-4 εβδομάδες
Αποκαλύψτε την εθνική καταγωγή σας
Ανακαλύψτε ποιους τόπους οι πρόγονοι σας αποκαλούσαν πατρίδα.
Θα πάρετε μια ανάλυση ποια τμήματα του DNA σας προέρχονται από διαφορετικούς παγκόσμιους πληθυσμούς. Ενδέχεται να ανακαλύψετε ρίζες σε απροσδόκητους τόπους.
Συνδεθείτε με την προσφάτως ανευρεθείσα οικογένεια
Ψάχνουμε άτομα των οποίων το DNA ταιριάζει με το δικό σας: συγγενείς σας. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους πρόσφατα αναβρεθέντες συγγενείς σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την οικογένειά σας και να ανακαλύψετε κοινούς προγόνους.

Έχετε ήδη κάνει εξέταση DBA? Φορτώστε τα υφιστάμενα αποτελέσματα DNA.

Το MyHeritage έχει το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο οικογενειακών δέντρων στον κόσμο. Αξιοποιήστε στο έπακρο την εξέταση DNA σας κατασκευάζοντας το οικογενειακό σας δέντρο και να εξερευνώντας τις νέες οικογενειακές επαφές σας.
Η μυστικότητα σας είναι εξασφαλισμένη
Η μυστικότητα σας είναι εξαιρετικά σημαντική.
Έχουμε κάνει σημαντικές επενδύσεις για να εξασφαλίσουμε το λογαριασμό σας και τα προσωπικά στοιχεία είναι ασφαλή και προστατεύονται με πολλαπλά επίπεδα κρυπτογράφησης. Όλες οι εξετάσεις γίνονται στα παγκοσμίως πρωτοποριακά CLIA-πιστοποιημένα, CAP-διαπιστευμένα εργαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Επεξηγήθηκε το DNA του MyHeritage
Πως μπορώ να συλλέξω το δείγμα του DNA μου?
Η συλλογή δείγματος του DNA σας περιλαμβάνει μια απλή μπατονέτα μάγουλου και μπορεί εύκολα να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από δύο λεπτά. Θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για τη συλλογή δείγματος μαζί με ο σετ της εξέτασης DNA σας. Μπορείτε επίσης να δείτε το εκπαιδευτικό μας βίντεο που δείχνει τη διαδικασία.
Τι είδους δείγμα θα χρειαστεί να δώσω?
Τα σετ εξέτασης DNA του MyHeritage είναι απλό στη χρήση και δεν περιλαμβάνει λήψη αίματος ή φτύσιμο. Για να συλλέξετε το δείγμα σας, απλά θα τρίψετε το εσωτερικό των μάγουλών σας με μια μικρή μπατονέτα για περίπου 45 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε τη διαδικασία με μια δεύτερη μπατονέτα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Οι μπατονέτες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φιαλίδια και ταχυδρομούνται στο εργαστήριο μας για ανάλυση. Τα αποτελέσματα σας είναι διαθέσιμα για να τα δείτε με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του MyHeritage.
Τι μπορώ να μάθω από μια εξέταση DNA που δεν μπορώ να γνωρίζω χωρίς αυτή?
Με το DNA του MyHeritage, μπορείτε να ανακαλύψετε συγγενείς τους οποίους προηγουμένως δεν γνωρίζατε ποτέ, με τους οποίους μοιράζεστε τμήματα DNA που κληρονομήσατε από το ίδιο κοινό πρόγονο. Θα αποκαλύψετε την εθνική και γεωγραφική προέλευση των προγόνων σας, από τη μεγαλύτερη ομάδα πιθανών εθνοτήτων στη αγορά — η οποία πιθανόν να περιλαμβάνει κάποιες εκπλήξεις.
Ποια είναι τα οφέλη των εξετάσεων άλλων μελών της οικογένειας?
Συνίσταται η εξέταση επιπλέον μελών της οικογένειας. Κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειάς σας μεταφέρει μοναδικά κομμάτια του DNA που μπορεί να ξεκλειδώσει μαζί την ιστορία της οικογένειάς σας. Η εξέταση ενός η και των δύο γονιών σας θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις δικές σας Ταυτίσεις DNA. Για παράδειγμα, θα είστε σε θέση να βρείτε αν κάθε ταύτιση είναι πατρική ή μητρική. Η εξέταση γονέων, αδελφών, ξαδέλφων και άλλων συγγενών είναι επίσης πολύ χρήσιμη για να ανακαλύψετε περισσότερους συγγενείς και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δικές σας ταυτίσεις. Λόγω της φύσης της γενετικής κληρονομιάς, τα αδέλφια σας μπορεί να πάρουν διαφορετικά εθνοτικά αποτελέσματα από εσάς. Συγκρίνοντας τα αποτελέσματά σας μπορεί να σας βοηθήσουν να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καταγωγή σας.
Αν έχω κάνει ήδη μια εξέταση DNA? Θα μου προσφέρει η εξέταση του MyHeritage νέα στοιχεία?
Η εξέταση DNA του MyHeritage σας επιτρέπει να πάρετε μοναδικές ταυτίσεις για τους χρήστες που έχουν εξεταστεί μόνο στο MyHeritage, καθώς και ταυτίσεις με τους χρήστες που έχουν φορτώσει τα αποτελέσματά τους στο MyHeritage από άλλους παρόχους. Χάρη στην ευρεία διεθνή απήχηση του MyHeritage και την διαθεσιμότητα σε περισσότερες από 40 γλώσσες, θα έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να ταυτιστείτε με συγγενείς που ζουν σε άλλες χώρες. Θα λάβετε επίσης μια ολοκληρωμένη εθνοτική ανάλυση στο MyHeritage, αντλώντας από τη μεγαλύτερη ομάδα πιθανών εθνοτήτων στην αγορά.
Πόσο καιρό θα κάνει να πάρω τα αποτελέσματα?
Μόλις το σετ σας θα φτάσει στο εργαστήριό μας, θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες για να ετοιμαστούν τα αποτελέσματα. Μόλις τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email και τα αποτελέσματα θα είναι προσβάσιμα σε εσάς ηλεκτρονικά.
Ποιά η σχέση μεταξύ DNA και οικογενειακών δέντρων?
Το DNA και τα οικογενειακά δέντρα αλληλοσυμπληρώνονται. Το DNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδείξει ή να ανασκευάσει καταγεγραμμένες συνδέσεις οικογενειακών δέντρων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένα άλλο άτομο με το επώνυμο σας, ή ένας διαχειριστής οικογενειακού δέντρου, με τους οποίους έχετε μια Έξυπνη Ταύτιση™, μπορείτε να ελέγξετε και τους δύο στο DNA του MyHeritage για να μάθετε αν όντως σχετίζονται μαζί σας. Αντιθέτως, τα οικογενειακά δέντρα είναι ανεκτίμητα για την κατανόηση της διαδρομής σχέσης στις ταυτίσεις DNA. Για την δημιουργία ενός οικογενειακού δέντρου συνιστάται για καθένα να κάνει μια εξέταση DNA, προκειμένου να αξιοποιηθούν στο έπακρο τα αποτελέσματα του DNA και να αποκαλυφθεί πλήρως η ιστορία τους. Το MyHeritage παρέχει εξαιρετικά εργαλεία για τη δημιουργία ενός οικογενειακού δέντρου και 8 δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία που το κάνουν διασκεδαστικό και εύκολο στην επέκταση του.
Πως θα αναλύσετε και θα επεξεργαστείτε το δείγμα του DNA μου?
Η εξέταση DNA του MyHeritage χρησιμοποιεί αυτοσωματική εξέταση DNA microarray-based. Η εξέταση αυτή παρέχει τα πρωτογενή δεδομένα τα οποία μας βοηθούν να υπολογίσουμε τις ταυτίσεις DNA σας και την εθνοτική ανάλυση από όλες τις προγονικές γραμμές, τόσο την πατρική και την μητρική.