Μόνο$59‎
$79‎
Καταπλήξτε τον εαυτό σας
Αποκαλύψτε την εθνοτική σας καταγωγή και βρείτε νέους συγγενείς με την απλή μας εξέταση DNA.
Μόνο$59‎
$79‎
Οι υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές συναντούν την πιο οικονομική τιμή στην αγορά.
Το DNA αποκαλύπτει την μοναδική σας κληρονομιά — τις εθνικές ομάδες και τις γεωγραφικές περιοχές απ όπου προέρχεστε.
Βρείτε νέους συγγενείς που δεν γνωρίζατε ποτέ την ύπαρξη τους μέσω του κοινού σας DNA.

Τα προηγούμενα 16 χρόνια, το MyHeritage βοήθησε εκατομμύρια ατόμων να βρουν νέα μέλη της οικογένειας και να ανακαλύψουν την εθνοτική τους καταγωγή.

Απο ποιο μέρος του κόσμου κατάγεται η οικογένεια σας;

Οι τόποι που οι πρόγονοί σας αποκαλούν πατρίδα κωδικοποιούνται στο DNA σας. Οι εθνοτικές ομάδες προέρχονται ιστορικά από τις ίδιες γεωγραφικές περιοχές και αντλούν από μια τοπική ομάδα γονιδίων. Αναλύουμε το DNA σας για να προσδιορίσουμε ποιες μερίδες εκτιμάται ότι προέρχονται από κάθε μία από τις 42 υποστηριζόμενες εθνότητες μας - τον μεγαλύτερο αριθμό που προσφέρεται από οποιαδήποτε σημαντική υπηρεσία ελέγχου DNA. Μάθετε περισσότερα

Ποιόν θα ανακαλύψετε;

Αναζητούμε άτομα των οποίων το DNA ταιριάζει με το δικά σας: τους συγγενείς σας. Η τεχνολογία Ταύτισης DNA μας αποκαλύπτει το ποσοστό DNA που μοιράζεστε με τις ταυτίσεις σας, δείχνοντας πόσο στενά συσχετίζεστε. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους συγγενείς σας που έχουν πρόσφατα βρεθεί για να μάθετε περισσότερα για την οικογένειά σας και να ανακαλύψετε τους κοινούς προγόνους σας.Μάθετε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι μπορώ να μάθω από μια εξέταση DNA που δεν μπορώ να γνωρίζω χωρίς αυτή?
  Με το DNA του MyHeritage, μπορείτε να ανακαλύψετε συγγενείς τους οποίους προηγουμένως δεν γνωρίζατε ποτέ, με τους οποίους μοιράζεστε τμήματα DNA που κληρονομήσατε από το ίδιο κοινό πρόγονο. Θα αποκαλύψετε την εθνική και γεωγραφική προέλευση των προγόνων σας, από τη μεγαλύτερη ομάδα πιθανών εθνοτήτων στη αγορά — η οποία πιθανόν να περιλαμβάνει κάποιες εκπλήξεις.
 • Ποια είναι τα οφέλη των εξετάσεων άλλων μελών της οικογένειας?
  Συνίσταται η εξέταση επιπλέον μελών της οικογένειας. Κάθε ένα από τα μέλη της οικογένειάς σας μεταφέρει μοναδικά κομμάτια του DNA που μπορεί να ξεκλειδώσει μαζί την ιστορία της οικογένειάς σας. Η εξέταση ενός η και των δύο γονιών σας θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις δικές σας Ταυτίσεις DNA. Για παράδειγμα, θα είστε σε θέση να βρείτε αν κάθε ταύτιση είναι πατρική ή μητρική. Η εξέταση γονέων, αδελφών, ξαδέλφων και άλλων συγγενών είναι επίσης πολύ χρήσιμη για να ανακαλύψετε περισσότερους συγγενείς και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δικές σας ταυτίσεις. Λόγω της φύσης της γενετικής κληρονομιάς, τα αδέλφια σας μπορεί να πάρουν διαφορετικά εθνοτικά αποτελέσματα από εσάς. Συγκρίνοντας τα αποτελέσματά σας μπορεί να σας βοηθήσουν να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καταγωγή σας.
 • Αν έχω κάνει ήδη μια εξέταση DNA? Θα μου προσφέρει η εξέταση του MyHeritage νέα στοιχεία?
  Η εξέταση DNA του MyHeritage σας επιτρέπει να πάρετε μοναδικές ταυτίσεις για τους χρήστες που έχουν εξεταστεί μόνο στο MyHeritage, καθώς και ταυτίσεις με τους χρήστες που έχουν φορτώσει τα αποτελέσματά τους στο MyHeritage από άλλους παρόχους. Χάρη στην ευρεία διεθνή απήχηση του MyHeritage και την διαθεσιμότητα σε περισσότερες από 40 γλώσσες, θα έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να ταυτιστείτε με συγγενείς που ζουν σε άλλες χώρες. Θα λάβετε επίσης μια ολοκληρωμένη εθνοτική ανάλυση στο MyHeritage, αντλώντας από τη μεγαλύτερη ομάδα πιθανών εθνοτήτων στην αγορά.
 • Μπορώ να δώσω το MyHeritage DNA ως δώρο?
  Ναι! Κατά την ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε είτε να στείλετε το σετ στον εαυτό σας, ή να δώσετε την διεύθυνση αποστολής των παραληπτών και θα τους στείλουμε το σετ του DNA άμεσα. Μόλις λάβουν το σετ DNA που τους αγοράσατε, θα τους ζητηθεί να ανοίξουν ένα δωρεάν λογαριασμό στο MyHeritage, αν δεν έχουν ήδη, και να ενεργοποιήσουν το νέο τους σετ.
  Από την στιγμή που ενεργοποιήσουν το σετ τους, θα τους στείλουμε τα σχετικά emails για την παρακολούθηση του δείγματος τους, και φυσικά, τα ίδια τα αποτελέσματα μόλις είναι έτοιμα.
 • Τι είδους δείγμα θα χρειαστεί να δώσω?
  Τα σετ εξέτασης DNA του MyHeritage είναι απλό στη χρήση και δεν περιλαμβάνει λήψη αίματος ή φτύσιμο. Για να συλλέξετε το δείγμα σας, απλά θα τρίψετε το εσωτερικό των μάγουλών σας με μια μικρή μπατονέτα για περίπου 45 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε τη διαδικασία με μια δεύτερη μπατονέτα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Οι μπατονέτες στη συνέχεια τοποθετούνται σε φιαλίδια και ταχυδρομούνται στο εργαστήριο μας για ανάλυση. Τα αποτελέσματα σας είναι διαθέσιμα για να τα δείτε με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του MyHeritage.
 • Πόσο καιρό θα κάνει να πάρω τα αποτελέσματα?
  Μόλις το σετ σας θα φτάσει στο εργαστήριό μας, θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες για να ετοιμαστούν τα αποτελέσματα. Μόλις τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email και τα αποτελέσματα θα είναι προσβάσιμα σε εσάς ηλεκτρονικά.
 • Πως θα αναλύσετε και θα επεξεργαστείτε το δείγμα του DNA μου?
  Η εξέταση DNA του MyHeritage χρησιμοποιεί αυτοσωματική εξέταση DNA microarray-based. Η εξέταση αυτή παρέχει τα πρωτογενή δεδομένα τα οποία μας βοηθούν να υπολογίσουμε τις ταυτίσεις DNA σας και την εθνοτική ανάλυση από όλες τις προγονικές γραμμές, τόσο την πατρική και την μητρική.
 • Ποιά η σχέση μεταξύ DNA και οικογενειακών δέντρων?
  Το DNA και τα οικογενειακά δέντρα αλληλοσυμπληρώνονται. Το DNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδείξει ή να ανασκευάσει καταγεγραμμένες συνδέσεις οικογενειακών δέντρων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένα άλλο άτομο με το επώνυμο σας, ή ένας διαχειριστής οικογενειακού δέντρου, με τους οποίους έχετε μια Έξυπνη Ταύτιση™, μπορείτε να ελέγξετε και τους δύο στο DNA του MyHeritage για να μάθετε αν όντως σχετίζονται μαζί σας. Αντιθέτως, τα οικογενειακά δέντρα είναι ανεκτίμητα για την κατανόηση της διαδρομής σχέσης στις ταυτίσεις DNA. Για την δημιουργία ενός οικογενειακού δέντρου συνιστάται για καθένα να κάνει μια εξέταση DNA, προκειμένου να αξιοποιηθούν στο έπακρο τα αποτελέσματα του DNA και να αποκαλυφθεί πλήρως η ιστορία τους. Το MyHeritage παρέχει εξαιρετικά εργαλεία για τη δημιουργία ενός οικογενειακού δέντρου και 9,6 δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία που το κάνουν διασκεδαστικό και εύκολο στην επέκταση του.