Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη, προσωπική βοήθεια, ώστε να έχετε ότι καλύτερο από το MyHeritage.
Ομάδα φροντίδα των αντιπροσώπων μας παρέχει υποστήριξη σε 17 γλώσσες.
Επισκεφτείτε το Κέντρο Βοήθειας
Κέντρο Βοήθειας
Καλέστε μας δωρεάν
ΧώραΑριθμός τηλεφώνουΏρες εργασίας
Αυστρία (+43) 800 80 2582Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Αυστραλία (+61) 1800 731 768Κυριακή με Πέμπτη, 17:00 - 07:00 AEDT & Παρασκευή 17:00 - 01:00 AEDT
Βέλγιο (+32) 800 26 102Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Γαλλία (+33) 08050 800 98Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Γερμανία (+49) 0800 589 3922Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Δανία (+45) 808 201 32Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
ΗΠΑ (+1) 877 432 3135Δευτέρα με Παρασκευή, 9πμ - 7μμ EST
Ηνωμένο Βασίλειο (+44) 80 0098 8125Κυριακή με Πέμπτη, 06:00 - 20:00 GMT & Παρασκευή 06:00 - 14:00 GMT
Ιρλανδία (+353) 1800 817 330Κυριακή με Πέμπτη, 06:00 - 20:00 GMT & Παρασκευή 06:00 - 14:00 GMT
Ισπανία (+34) 900 838 969Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Ισραήλ (+972) 1801 2222 99Κυριακή με Πέμπτη, 08:00 - 22:00 IST & Παρασκευή 08:00 - 16:00 IST
Καναδάς (+1) 844 921 2230Δευτέρα με Παρασκευή, 9πμ - 7μμ EST
Νέα Ζηλανδία (+64) 0800 995 069Κυριακή με Πέμπτη, 19:00 - 09:00 NZDT & Παρασκευή 19:00 - 03:00 NZDT
Νορβηγία (+47) 800 24 741Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Νότιος Αφρική (+27) 800 980 785Κυριακή με Πέμπτη, 08:00 - 23:00 SAST & Παρασκευή 08:00 - 16:00 SAST
Ολλανδία (+31) 0800 24 00013Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Σουηδία (+46) 020 889 289Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Άλλοι τόποι +1 385 313 9758 *Κυριακή με Πέμπτη, 06:00 - 20:00 GMT & Παρασκευή 06:00 - 14:00 GMT

*Πιθαβόν να υπάρχουν έξοδα, ελέγξτε με τον παροχέα δικτύου για λεπτομέρειες

Αυστρία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Αυστραλία
Κυριακή με Πέμπτη, 17:00 - 07:00 AEDT & Παρασκευή 17:00 - 01:00 AEDT
Βέλγιο
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Γαλλία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Γερμανία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Δανία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
ΗΠΑ
Δευτέρα με Παρασκευή, 9πμ - 7μμ EST
Ηνωμένο Βασίλειο
Κυριακή με Πέμπτη, 06:00 - 20:00 GMT & Παρασκευή 06:00 - 14:00 GMT
Ιρλανδία
Κυριακή με Πέμπτη, 06:00 - 20:00 GMT & Παρασκευή 06:00 - 14:00 GMT
Ισπανία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Ισραήλ
Κυριακή με Πέμπτη, 08:00 - 22:00 IST & Παρασκευή 08:00 - 16:00 IST
Καναδάς
Δευτέρα με Παρασκευή, 9πμ - 7μμ EST
Νέα Ζηλανδία
Κυριακή με Πέμπτη, 19:00 - 09:00 NZDT & Παρασκευή 19:00 - 03:00 NZDT
Νορβηγία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Νότιος Αφρική
Κυριακή με Πέμπτη, 08:00 - 23:00 SAST & Παρασκευή 08:00 - 16:00 SAST
Ολλανδία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Σουηδία
Κυριακή με Πέμπτη, 07:00 - 21:00 CET & Παρασκευή 07:00 - 15:00 CET
Άλλοι τόποι
Κυριακή με Πέμπτη, 06:00 - 20:00 GMT & Παρασκευή 06:00 - 14:00 GMT

*Πιθαβόν να υπάρχουν έξοδα, ελέγξτε με τον παροχέα δικτύου για λεπτομέρειες