Δίνουμε τη δυνατότητα σε εκατομμύρια να ανακαλύψουν το παρελθόν τους και να ενισχύσουν το μέλλον τους

Οι ρίζες μας

Με ξεκίνημα από ένα ταπεινό γκαράζ, το MyHeritage έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία και έχει χτίσει την κορυφαία πλατφόρμα για την ανακάλυψη οικογενειακής ιστορίας.
Καθοδηγούμενοι από τις βασικές μας αξίες καινοτομίας, συμπόνιας και ποικιλομορφίας, το MyHeritage προσφέρει στους χρήστες μια σημαντική εμπειρία ανακάλυψης που ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες ταύτισης, δισεκατομμύρια διεθνή ιστορικά αρχεία, και εξετάσεις DNA στο σπίτι.

Η ιστορία μας

2003

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Gilad Japhet

Ο Gilad Japhet ξεκίνησε μια νέα γενεαλογία στο γκαράζ στο σπίτι του

2005

Η ιστοσελίδα βγαίνει ζωντανά

Η ιστοσελίδα MyHeritage.com – μια δωρεάν, ηλεκτρονική πλατφόρμα για χτίσιμο οικογενειακών δέντρων, ξεκινάει ζωντανά σε 6 γλώσσες

2007

Κυκλοφορία του Smart Matches™

Το MyHeritage κυκλοφόρησε μια προηγμένη τεχνολογία ταύτισης για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν συγγενείς σε άλλα οικογενειακά δέντρα

2010

Η εφαρμογή για κινητά ξεκινάει ζωντανά

Το MyHeritage επιτρέπει στους χρήστες να έχουν την γενεαλογία ανά πάσα στιγμή με την εφαρμογή κινητού MyHeritage

2012

Ξεκινάει να προσφέρει ιστορικά αρχεία

Το MyHeritage κυκλοφόρησε μια μηχανή αναζήτησης με δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία• ψηφιοποιεί την Αμερικάνικη απογραφή του 1940

2014

Κυκλοφορία του Instant Discoveries™

Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό μπορεί να προσθέσει ολόκληρα κλαδιά η φωτογραφίες στην οικογένεια του χρήστη με ένα κλικ

2016

Κυκλοφορία του MyHeritage DNA

Το MyHeritage κυκλοφορεί μια καταναλωτική εξέταση DNA η οποία βρίσκει συγγενείς και προσφέρει κατανομή εθνότητας

2017

Εξαγορά του Legacy Family Tree διαδικτυακού σεμιναρίου

Το MyHeritage εξαγοράζει την πλατφόρμα και λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου Legacy Family Tree (η 10η εξαγορά!)

2018

Πρώτο Συνέδριο του MyHeritage ΖΩΝΤΑΝΑ

Το MyHeritage φιλοξενεί το πρώτο του διεθνές συνέδριο χρηστών στο Όσλο, Νορβηγία

2019

10 δισεκατομμύρια ιστορικά αρχεία

Οι συλλογές του MyHeritage συνεχίζουν να αυξάνονται γρήγορα και να επιτυγχάνουν ένα σημαντικό ορόσημο

2020

Το Εργαστήριο MyHeritage Ανοίγει

Το Εργαστήριο MyHeritage Ανοίγει Το MyHeritage δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο για να αυξήσει σημαντικά τις δυνατότητες εξετάσεων COVID-19 του Ισραήλ

Η ομάδα μας

Η δέσμευση μας στην οικογένεια, στην κληρονομιά, και στην πολυμορφία καθοδηγεί την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και είναι το θεμέλιο της εταιρικής μας κουλτούρας η οποία δημιουργήθηκε από τους 520 εργαζόμενους μας στο Ισραήλ, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Η ομάδα διοίκησης μας διαθέτει μια πλούσια εμπειρία από κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες.
Συναντήστε την ομάδα διοίκησης μας

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας;
Μάθετε περισσότερα για τη σταδιοδρομία στο MyHeritage

Το MyHeritage με αριθμούς

42 χρηστών παγκοσμίως
49 οικογενειακά δέντρα
20,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙA ιστορικά αρχεία
8,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙA Βάση δεδομένων DNA
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙA

Πύλη για ανακαλύψεις

Το MyHeritage έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογίες και παραδίδει μια εξαιρετική χρηστική εμπειρία που κάνει ευκολότερη την εξερεύνηση της οικογενειακής ιστορίας.
Οι χρήστες ξεκινούν με το να προσθέτουν μερικά ονόματα και οι αυτόματες τεχνολογίες ταύτισης τους βοηθάνε να μεγαλώσουν τα οικογενειακά τους δέντρα.
Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν την οικογενειακή τους ιστορία στην παγκόσμια βάση δεδομένων μας με 20,3 δισεκατομμύρια αρχεία, με δισεκατομμύρια περισσότερα να προστίθενται κάθε χρόνο.
Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν την εθνοτική τους καταγωγή και να λαμβάνουν ταυτίσεις με συγγενείς με μια απλή εξέταση DNA με μπατονέτα.

Το εργαστήριο MyHeritage

Με βάση τους πόρους και την τεχνογνωσία της εταιρείας, και λόγω ανθρωπιστικής ανησυχίας, το MyHeritage δημιούργησε γρήγορα ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια COVID-19 στον κόσμο για να αυξήσει δραματικά τις δυνατότητες εξετάσεων στο Ισραήλ και να σώσει ζωές. Το εργαστήριο βοήθησε σημαντικά στη μείωση της θνησιμότητας στα γηροκομεία του Ισραήλ.

Το εργαστήριο έχει δημιουργήσει 200 νέες θέσεις εργασίας στο Ισραήλ και αυτήν την στιγμή επεξεργάζεται μέχρι και 20,000 εξετάσεις την ημέρα.

Το MyHeritage διευθύνει κοινωφελή έργα σε όλο τον κόσμο

Tribal Quest
Tribal Quest Στέλνουμε τους υπαλλήλους μας σε αποστολές για να τεκμηριώσουν τις οικογενειακές ιστορίες των απομακρυσμένων φυλετικών κοινοτήτων που κινδυνεύουν από πολιτιστική εξαφάνιση.
DNA Quest
DNA Quest Βοηθάμε τους υιοθετημένους και τις βιολογικές οικογένειες τους να επανενωθούν δωρίζοντας 20.000 σετ DNA.
Αποκατάσταση Περιουσιακών Στοιχείων
Αποκατάσταση Περιουσιακών Στοιχείων Αναγνωρίσαμε τους κληρονόμους των περιουσιακών στοιχείων που λεηλατήθηκαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα επιστρέψαμε στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Επανενώνοντας Εβραϊκές Οικογένειες Υεμενιτών
Επανενώνοντας Εβραϊκές Οικογένειες Υεμενιτών Δώσαμε δωρεάν DNA σετ για να βοηθήσουμε μέλη της Υεμενικής Εβραϊκής κοινωνίας να βρουν απαντήσεις για τους αγνοούμενους αγαπημένους τους.
Το Μυστικό της Ερεικούσσα
Το Μυστικό της Ερεικούσσα Επανενώσαμε τους απογόνους μιας κρυμμένης Εβραϊκής οικογένειας κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου με τους απογόνους των θαρραλέων Ελλήνων νησιωτών που ρίσκαραν την ζωή τους για να τους σώσουν.