MyHeritage DNA σετ Υγείας
Μόνο$99‎
$199‎
+ έξοδα αποστολής

Αποκτήστε δύναμη

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο το μοναδικό DNA σας μπορεί να επηρεάσει εσάς και την οικογένεια σας, με το σετ MyHeritage DNA Υγείας
Μόνο$99‎
$199‎
+ έξοδα αποστολής
Σημαντική πληροφορία

Επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη

42 εξατομικευμένες αναφορές υγείας που δημιουργήθηκαν βασιζόμενες σε εντατική επιστημονική έρευνα.

Παρακολούθηση από επαγγελματία

Η εξέτασή σας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση και γενετική συμβουλευτική, για να καθοριστεί αν αυτή η εξέταση είναι κατάλληλη για εσάς.

Εύκολα & Οικονομικά

Με ένα απλό επίχρισμα από το μάγουλο, αποκαλύψτε πλήθος πληροφοριών που περιλαμβάνουν πληροφορίες υγείας, γενεαλογίας και εθνότητας.

Το MyHeritage βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν νέους συγγενείς και να ανακαλύψουν την εθνοτική τους προέλευση μέσω καινοτόμων τεχνολογιών και εξετάσεων DNA

19 αναφορές γενετικού κινδύνου

Κάθε άτομο διατρέχει κάποιο κίνδυνο να αναπτύξει γενετικές παθήσεις. Οι αναφορές σας επεξηγούν τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε να αναπτύξετε συγκεκριμένες παθήσεις συγκριτικά με τον γενικό πληθυσμό.

Παθήσεις που περιλαμβάνονται*:

Καρδιοπάθεια, καρκίνος του μαστού, νόσος Αλτσχάιμερ και 16 άλλες

Μάθετε περισσότερα
*Αναφορές πολυγονιδιακού κινδύνου για καρδιοπάθεια, καρκίνο του μαστού και διαβήτη τύπου 2 διατίθενται μόνο για άτομα κυρίως ευρωπαϊκής καταγωγής.

23 αναφορές κατάστασης φορέα

Αποκτήστε γνώσεις όσον αφορά την πιθανότητα που έχετε να κληροδοτήσετε γενετικές παθήσεις στα παιδιά σας. Όταν προγραμματίζετε να δημιουργήσετε οικογένεια, συνιστάται η εξέταση φορέα, ώστε να γνωρίζετε τους κινδύνους, αν εσείς ή ο/η σύντροφος σας είστε φορείς της ίδιας γενετικής διαταραχής.

Οι όροι περιλαμβάνουν:

Νόσος Tay-Sachs, κυστική ίνωση, νόσος Gaucher και 20 άλλες

Μάθετε περισσότερα

Εθνοτική Εκτίμηση

Αποκαλύψτε τη μοναδική εθνική προέλευσή σας με μια ποσοστιαία κατανομή των γεωγραφικών περιοχών που προέρχονταν από τους προγόνους σας.

Η αναφορά εθνότητας σας:
Περιλαμβάνει 42 υποστηριζόμενες εθνοτικές περιφέρειεςΑναγνωρίζει τις εθνικότητες που μοιράζεστε με τις ταυτίσεις DNA σαςΒασίζεται στο μεγαλύτερο παγκόσμιο έργο Ιδρυτής Πληθυσμών
Μάθετε περισσότερα

Ταυτίσεις DNA

Βρείτε συγγενείς που δεν γνωρίζατε ποτέ ότι υπήρχαν μέσω του κοινόχρηστου DNA σας. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους συγγενείς σας που έχουν πρόσφατα βρεθεί για να μάθετε περισσότερα για την οικογένειά σας και να ανακαλύψετε τους κοινούς προγόνους σας.

Με την Ταύτιση DNA, μπορείτε:
Ανακαλύψετε νέους συγγενείςΧρησιμοποιήστε τα καλύτερα εργαλεία του κλάδουΑποκαλύψτε την ακριβή διαδρομή σχέσηΕπικοινωνήστε με τις ταυτίσεις σας
Μάθετε περισσότερα
Είστε σε καλά χέρια
Η εξέτασή σας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση από ανεξάρτητο ιατρό. Πριν υποβληθείτε στην εξέταση πρέπει να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο υγείας. Οι απαντήσεις σας θα εξεταστούν εμπιστευτικά από κάποιον ιατρό. Μετά την παραγωγή των αποτελεσμάτων σας, η κλινική ομάδα της PWNHealth θα εξετάσει τις αναφορές σας και θα καθορίσει εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική. Εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική, περιλαμβάνεται ως μέρος των υπηρεσιών της PWNHealth.
Πώς λειτουργείΜάθετε περισσότερα
Παραγγείλετε το σετ MyHeritage DNA Υγείας
Απαντήστε σε ένα ερωτηματολόγιο υγείας, το οποίο θα αξιολογήσει ένας ανεξάρτητος ιατρός
Τρίψετε την μπατονέτα στο μάγουλο σας και στείλτε το δείγμα στο εργαστήριο
Ένας ιατρός εξετάζει τα αποτελέσματά σας, τα οποία θα λάβετε σε 3-4 εβδομάδες

Απόρρητο

Η ιδιωτικότητά σας και η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελούν την κύρια προτεραιότητα μας. Η ανάλυση DNA εκτελείται σε εργαστήριο με πιστοποίηση CLIA και διαπίστευση CAP στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία και φύλαξη των δεδομένων σας εκτελείται με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Τα στοιχεία DNA προστατεύονται με πολλά επίπεδα κρυπτογράφησης και φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές. Ένας ιατρός εξετάζει με εχεμύθεια όλα τα αποτελέσματα, ως μέρος της προετοιμασίας της ατομικής σας αναφοράς, ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.
  • Είστε ο ιδιοκτήτης των δεδομένων σας και μπορείτε να τα διαγράψετε μόνιμα ανά πάσα στιγμή.
  • Σε καμία περίπτωση, δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι αναφορές σας κοινοποιούνται στην PWNHealth για τη διευκόλυνση της ιατρικής παρακολούθησης της εξέτασής σας.
  • Είμαστε η μόνη εταιρεία DNA που έχει δεσμευτεί να μην προβεί σε καμία περίπτωση στην κοινοποίηση των δεδομένων σας σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μπορώ να μάθω από το MyHeritage DNA Υγείας?
Το MyHeritage DNA Υγείας συνδέει το παρελθόν και το μέλλον σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τι σας κάνει αυτό που είστε. Το τμήμα καταγωγής αυτής της εξέτασης θα αποκαλύψει συγγενείς που έχουν κοινά με εσάς τμήματα DNA, τα οποία μπορεί να έχετε κληρονομήσει από τον ίδιο κοινό πρόγονο. Θα ανακαλύψετε επίσης την εθνοτική καταγωγή σας με μια εθνοτική εκτίμηση, η οποία παρέχει ποσοστιαία κατανομή των γεωγραφικών περιοχών από όπου προέρχονται οι πρόγονοι σας.

Μέσω του τμήματος αυτής της εξέτασης που αφορά την υγεία, θα ανακαλύψετε τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε να αναπτύξετε συγκεκριμένες παθήσεις, όπως καρδιοπάθεια και καρκίνο του μαστού. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε αν φέρετε συγκεκριμένες παραλλαγές DNA που δεν υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσουν την υγεία σας, αλλά μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο τα παιδιά σας να αναπτύξουν συγκεκριμένες παθήσεις, αν ο/η σύντροφος σας είναι επίσης φορέας παραλλαγών για την ίδια πάθηση. Αν εμφανίζετε αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξετε ή να κληροδοτήσετε μια γενετική πάθηση, η γνώση αυτή μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σας να διαχειριστείτε καλύτερα την υγεία σας και την υγεία της οικογένειάς σας.

Η εξέταση αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, αλλά δεν καλύπτει κάθε γονίδιο και κάθε πιθανή παραλλαγή που σχετίζεται με γενετικό κίνδυνο. Από τις αναφορές υγείας σας ενδέχεται να αποκλείονται συγκεκριμένες παθήσεις, με βάση την εθνότητα ή το ατομικό και οικογενειακό ιστορικό υγείας σας. Καθώς η εξέταση αυτή εξετάζει κάποιες μόνο από τις παραλλαγές μιας πάθησης, το ατομικό ή το οικογενειακό ιστορικό υγείας μπορεί να εγγυηθεί μια πιο σχολαστική εξέταση. Αν δεν περιλαμβάνονται συγκεκριμένες αναφορές ή αν έχετε οικογενειακό ιστορικό για μία ή περισσότερες από τις παθήσεις που εξετάζουμε, θα πρέπει να το αναφέρετε σε κάποιον γενετικό σύμβουλο ή πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, για να συζητήσετε εάν χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις, έλεγχος ή/και αξιολόγηση.

Το επίπεδο κινδύνου σας επηρεάζεται, εκτός από το DNA σας, από περιβαλλοντικούς παράγοντες και παράγοντες του τρόπου ζωής. Η εξέταση αυτή καθορίζει μόνο τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε και δεν αντανακλά τον συνολικό κίνδυνο ανάπτυξης ή κληροδότησης μιας γενετικής πάθησης.
Ποιος πληροί τις προϋποθέσεις για να υποβληθεί σε MyHeritage DNA εξέταση;
Τι είναι οι βαθμολογίες πολυγονιδιακού κινδύνου;
Πρέπει να εξεταστούν άλλα μέλη της οικογένειάς μου?
Το MyHeritage DNA Υγείας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση και γενετική συμβουλευτική;
Τι είδους δείγμα DNA παρέχω;
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πάρω αποτελέσματα?
Διαφυλάσσεται ο ιδιωτικός χαρακτήρας των γενετικών και προσωπικών στοιχείων μου;
Με ποιον να επικοινωνήσω αν έχω ερωτήσεις;
Ποια είναι η σύνδεση μεταξύ DNA και οικογενειακών δέντρων;

Σημαντική πληροφορία

Η εξέταση αυτή αντανακλά τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε να αναπτύξετε συγκεκριμένες παθήσεις. Δεν σας αποκαλύπτει αν έχετε ή θα αναπτύξετε κάποια πάθηση.

Αναλύουμε μόνο κάποιες από τις παραλλαγές που σχετίζονται με κάθε πάθηση. Υπάρχει πιθανότητα να φέρετε μια παραλλαγή που τη δεδομένη στιγμή δεν αναλύουμε ως μέρος της υπηρεσίας υγείας που παρέχουμε.

Οι αναφορές πολυγονιδιακού κινδύνου είναι διαθέσιμες μόνο για άτομα κυρίως ευρωπαϊκής καταγωγής, καθώς τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτών των αναφορών βασίζονται σε άτομα ευρωπαϊκής καταγωγής. Το MyHeritage ξεκίνησε τη διεξαγωγή έρευνας, ώστε να παρέχεται στο μέλλον η δυνατότητα οι πολυγονιδιακές αναφορές να καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα πληθυσμών.
Παρομοίως, κάποιες από τις άλλες αναφορές ενδείκνυνται περισσότερο για άτομα συγκεκριμένων εθνικοτήτων.

Το επίπεδο κινδύνου σας επηρεάζεται, εκτός από το DNA σας, από περιβαλλοντικούς παράγοντες και παράγοντες του τρόπου ζωής. Η εξέταση αυτή καθορίζει μόνο τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε και δεν αντανακλά τον συνολικό κίνδυνο ανάπτυξης ή κληροδότησης μιας γενετικής πάθησης.

Από τις αναφορές υγείας σας ενδέχεται να αποκλείονται συγκεκριμένες παθήσεις, με βάση το ατομικό ή το οικογενειακό ιστορικό υγείας σας. Καθώς η εξέταση αυτή εξετάζει κάποιες από τις παραλλαγές μιας πάθησης, το ατομικό ή το οικογενειακό ιστορικό υγείας μπορεί να εγγυηθεί μια πιο ενδελεχή εξέταση. Αν δεν συμπεριληφθούν ορισμένες αναφορές, θα πρέπει να συζητήσετε με τον γενετικό σύμβουλο ή τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψής σας για την κατάλληλη εξέταση.

Διπλωματούχοι ιατροί από την PWNHealth εργάζονται υπό αυστηρά πρότυπα συμμόρφωσης, για να διασφαλίσουν ότι αυτή η εξέταση είναι κατάλληλη για εσάς. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάθε αίτηση για MyHeritage DNA εξέταση Υγείας (μόνο υγείας) εξετάζεται και, κατά περίπτωση, εγκρίνεται από ανεξάρτητους ιατρούς και γενετικούς συμβούλους από την PWNHealth.