MyHeritage DNA σετ Υγείας+Καταγωγής
Μόνο$99‎
$199‎
+ shipping

Αποκτήστε δύναμη

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο το μοναδικό DNA σας μπορεί να επηρεάσει εσάς και την οικογένεια σας, με το σετ MyHeritage DNA Υγείας+Καταγωγής
Μόνο$99‎
$199‎
+ shipping
Important info

Επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη

36 εξατομικευμένες αναφορές υγείας που δημιουργήθηκαν βασιζόμενες σε εντατική επιστημονική έρευνα.

Παρακολούθηση από επαγγελματία

Η εξέτασή σας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση και γενετική συμβουλευτική, για να καθοριστεί αν αυτή η εξέταση είναι κατάλληλη για εσάς.

Easy & affordable

Με ένα απλό επίχρισμα από το μάγουλο, αποκαλύψτε πλήθος πληροφοριών που περιλαμβάνουν πληροφορίες υγείας, γενεαλογίας και εθνότητας.

MyHeritage has helped millions of people to find new relatives and discover their ethnic origins through innovative technology and DNA testing

18 αναφορές γενετικού κινδύνου

Κάθε άτομο διατρέχει κάποιο κίνδυνο να αναπτύξει γενετικές παθήσεις. Οι αναφορές σας επεξηγούν τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε να αναπτύξετε συγκεκριμένες παθήσεις συγκριτικά με τον γενικό πληθυσμό.

Παθήσεις που περιλαμβάνονται*:

Καρδιοπάθεια, καρκίνος του μαστού, νόσος Αλτσχάιμερ και 15 άλλες

Learn more
*Αναφορές πολυγονιδιακού κινδύνου για καρδιοπάθεια, καρκίνο του μαστού και διαβήτη τύπου 2 διατίθενται μόνο για άτομα κυρίως ευρωπαϊκής καταγωγής.

18 αναφορές κατάστασης φορέα

Αποκτήστε γνώσεις όσον αφορά την πιθανότητα που έχετε να κληροδοτήσετε γενετικές παθήσεις στα παιδιά σας. Όταν προγραμματίζετε να δημιουργήσετε οικογένεια, συνιστάται η εξέταση φορέα, ώστε να γνωρίζετε τους κινδύνους, αν εσείς ή ο/η σύντροφος σας είστε φορείς της ίδιας γενετικής διαταραχής.

Conditions include:

Νόσος Tay-Sachs, κυστική ίνωση, νόσος Gaucher και 15 άλλες

Learn more

Εθνοτική Εκτίμηση

Reveal your unique ethnic origins with a percentage breakdown of the geographic regions your ancestors came from.

Η αναφορά εθνότητας σας:
Includes 42 supported ethnic regionsIdentifies ethnicities you share with your DNA MatchesIs based on the world’s largest Founder Population project
Learn more

DNA Matches

Find relatives you never knew existed through your shared DNA. You can connect with your newly found relatives to learn more about your family and discover shared ancestors.

With DNA Matching, you can:
Discover new relativesΧρησιμοποιήστε τα καλύτερα εργαλεία του κλάδουUncover the exact relationship pathContact your matches
Learn more
Είστε σε καλά χέρια
Your test includes independent physician oversight. A questionnaire about your health history is required before taking the test. Your answers will be confidentially reviewed by a physician. After your results are generated, your reports will be reviewed by the clinical team from PWNHealth, who will determine whether genetic counseling is advised. If genetic counseling is recommended, it is included as part of the PWNHealth services.
Πώς λειτουργείLearn more
Order the MyHeritage DNA Health+Ancestry kit
Answer a Health Questionnaire, which an independent physician will evaluate
Swab your cheek and mail the sample to the lab
A physician reviews your results, which you’ll receive in 3-4 weeks

Απόρρητο

Η ιδιωτικότητά σας και η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελούν την κύρια προτεραιότητα μας. Η ανάλυση DNA εκτελείται σε εργαστήριο με πιστοποίηση CLIA και διαπίστευση CAP στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία και φύλαξη των δεδομένων σας εκτελείται με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Τα στοιχεία DNA προστατεύονται με πολλά επίπεδα κρυπτογράφησης και φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές. Ένας ιατρός εξετάζει με εχεμύθεια όλα τα αποτελέσματα, ως μέρος της προετοιμασίας της ατομικής σας αναφοράς, ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.
  • You are the owner of your data and you can delete it permanently at any time.
  • Σε καμία περίπτωση, δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι αναφορές σας κοινοποιούνται στην PWNHealth για τη διευκόλυνση της ιατρικής παρακολούθησης της εξέτασής σας.
  • Είμαστε η μόνη εταιρεία DNA που έχει δεσμευτεί να μην προβεί σε καμία περίπτωση στην κοινοποίηση των δεδομένων σας σε ασφαλιστικές εταιρείες.

FAQ

Τι μπορώ να μάθω από το MyHeritage DNA Υγείας+Καταγωγής;
Το MyHeritage DNA Υγείας+Καταγωγής συνδέει το παρελθόν και το μέλλον σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τι σας κάνει αυτό που είστε. Το τμήμα καταγωγής αυτής της εξέτασης θα αποκαλύψει συγγενείς που έχουν κοινά με εσάς τμήματα DNA, τα οποία μπορεί να έχετε κληρονομήσει από τον ίδιο κοινό πρόγονο. Θα ανακαλύψετε επίσης την εθνοτική καταγωγή σας με μια εθνοτική εκτίμηση, η οποία παρέχει ποσοστιαία κατανομή των γεωγραφικών περιοχών από όπου προέρχονται οι πρόγονοι σας.

Μέσω του τμήματος αυτής της εξέτασης που αφορά την υγεία, θα ανακαλύψετε τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε να αναπτύξετε συγκεκριμένες παθήσεις, όπως καρδιοπάθεια και καρκίνο του μαστού. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε αν φέρετε συγκεκριμένες παραλλαγές DNA που δεν υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσουν την υγεία σας, αλλά μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο τα παιδιά σας να αναπτύξουν συγκεκριμένες παθήσεις, αν ο/η σύντροφος σας είναι επίσης φορέας παραλλαγών για την ίδια πάθηση. Αν εμφανίζετε αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξετε ή να κληροδοτήσετε μια γενετική πάθηση, η γνώση αυτή μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σας να διαχειριστείτε καλύτερα την υγεία σας και την υγεία της οικογένειάς σας.

Η εξέταση αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, αλλά δεν καλύπτει κάθε γονίδιο και κάθε πιθανή παραλλαγή που σχετίζεται με γενετικό κίνδυνο. Από τις αναφορές υγείας σας ενδέχεται να αποκλείονται συγκεκριμένες παθήσεις, με βάση την εθνότητα ή το ατομικό και οικογενειακό ιστορικό υγείας σας. Καθώς η εξέταση αυτή εξετάζει κάποιες μόνο από τις παραλλαγές μιας πάθησης, το ατομικό ή το οικογενειακό ιστορικό υγείας μπορεί να εγγυηθεί μια πιο σχολαστική εξέταση. Αν δεν περιλαμβάνονται συγκεκριμένες αναφορές ή αν έχετε οικογενειακό ιστορικό για μία ή περισσότερες από τις παθήσεις που εξετάζουμε, θα πρέπει να το αναφέρετε σε κάποιον γενετικό σύμβουλο ή πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, για να συζητήσετε εάν χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις, έλεγχος ή/και αξιολόγηση.

Your level of risk is influenced by environmental and lifestyle factors in addition to your DNA. This test determines only your genetic risk, and does not reflect your overall risk for developing or passing on a genetic condition.
Ποιος πληροί τις προϋποθέσεις για να υποβληθεί σε MyHeritage DNA εξέταση;
Τι είναι οι βαθμολογίες πολυγονιδιακού κινδύνου;
Should other members of my family be tested?
Το MyHeritage DNA Υγείας+Καταγωγής περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση και γενετική συμβουλευτική;
Τι είδους δείγμα DNA παρέχω;
How long does it take to get results?
Διαφυλάσσεται ο ιδιωτικός χαρακτήρας των γενετικών και προσωπικών στοιχείων μου;
Με ποιον να επικοινωνήσω αν έχω ερωτήσεις;
Ποια είναι η σύνδεση μεταξύ DNA και οικογενειακών δέντρων;