MyHeritage DNA σετ Υγείας
Μόνο99$‎
199$‎
+ έξοδα αποστολής

Πώς λειτουργεί

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε 42 εμπεριστατωμένες αναφορές υγείας από ένα απλό επίχρισμα από το μάγουλο

Μόνο99$‎
199$‎
+ έξοδα αποστολής
Είναι πάρα πολύ απλό:
Παραγγείλετε το σετ MyHeritage DNA Υγείας
Απαντήστε σε ένα ερωτηματολόγιο υγείας, το οποίο θα αξιολογήσει ένας ανεξάρτητος ιατρός
Τρίψετε την μπατονέτα στο μάγουλο σας και στείλτε το δείγμα στο εργαστήριο
Ένας ιατρός εξετάζει τα αποτελέσματά σας, τα οποία θα λάβετε σε 3-4 εβδομάδες

Εκτέλεση εξέτασης

Η εξέταση MyHeritage DNA Υγεία αποκαλύπτει πολύτιμες πληροφορίες για την υγεία σας και σας δίνει συναρπαστικές γνώσες για το οικογενειακό ιστορικό σας. Το σετ αποτελείται από μια απλή μπατονέτα (χωρίς αίμα ή βελόνα) και διαρκεί μόνο 2 λεπτά. Στείλτε το δείγμα σας στο εργαστήριο για ανάλυση και θα κληθείτε να δείτε τα αποτελέσματά σας ηλεκτρονικά μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

Είστε σε καλά χέρια
Η εξέτασή σας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση από ανεξάρτητο ιατρό. Πριν υποβληθείτε στην εξέταση πρέπει να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο υγείας. Οι απαντήσεις σας θα εξεταστούν εμπιστευτικά από κάποιον ιατρό. Μετά την παραγωγή των αποτελεσμάτων σας, η κλινική ομάδα της PWNHealth θα εξετάσει τις αναφορές σας και θα καθορίσει εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική. Εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική, περιλαμβάνεται ως μέρος των υπηρεσιών της PWNHealth.

Ανάλυση DNA

Όταν το εργαστήριο λαμβάνει το δείγμα DNA σας, έμπειροι τεχνικοί υποβάλλουν το δείγμα σας μεμονωμένα σε επεξεργασία, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία. Στο εργαστήριο, πραγματοποιούμε εκχύλιση του DNA σας, το ενισχύουμε και μεταφράζουμε τις βιολογικές πληροφορίες σε ψηφιακά ανεπεξέργαστα δεδομένα. Από τη στιγμή που το DNA σας μετατραπεί σε ψηφιακή μορφή, οι αλγόριθμοι μας δημιουργούν τις προσωπικές σας αναφορές γενετικού κινδύνου και κατάστασης φορέα, και επίσης υπολογίζουν την εθνοτική εκτίμηση σας και προσδιορίζουν τις ταυτίσεις DNA σας.

Η τεχνολογία μας και τα πρότυπα

Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία για να αναλύσουμε το DNA σας - ένα ολοκληρωμένο τρισδιάστατο πρότυπο σάρωσης σε μορφή Global Screening Array, με εκατοντάδες χιλιάδες στρατηγικά επιλεγμένων ανιχνευτών για να συμπεριλάβει τη μεγαλύτερη ποσότητα γενετικής ποικιλίας. Το νέο τσιπ μας παρέχει την ευελιξία να προσθέτουμε αναφορές για περισσότερες συνθήκες, χωρίς την ανάγκη συλλογής νέου δείγματος DNA στο μέλλον.

Για κάποιες παθήσεις, αναλύουμε κάποιες κοινές παραλλαγές που συνδέονται στενά με την πάθηση και υποστηρίζονται από εκτεταμένη έρευνα. Εάν εντοπίσουμε μια παραλλαγή που αυξάνει τον κίνδυνο που διατρέχετε να αναπτύξετε ή να κληροδοτήσετε μια συγκεκριμένη πάθηση, επιβεβαιώνουμε το αποτέλεσμα αυτό πριν το αναφέρουμε. Για την επικύρωση του αποτελέσματος, χρησιμοποιούμε αλληλούχιση Sanger, το βιομηχανικό πρότυπο για τον γενετικό έλεγχο.

Για πιο σύνθετες παθήσεις, όπως καρδιοπάθεια, αναλύουμε χιλιάδες παραλλαγές σε ολόκληρο το γονιδίωμα σας και δημιουργούμε την εκτίμηση του γενετικού κινδύνου σας χρησιμοποιώντας μια προηγμένη μέθοδο που ονομάζεται βαθμολογίες πολυγονιδιακού κινδύνου. Πρόκειται για την πιο εμπεριστατωμένη προσέγγιση για τη δημιουργία βαθμολογιών γενετικού κινδύνου για τις συγκεκριμένες παθήσεις.

Απόρρητο

Η ιδιωτικότητά σας και η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελούν την κύρια προτεραιότητα μας. Η ανάλυση DNA εκτελείται σε εργαστήριο με πιστοποίηση CLIA και διαπίστευση CAP στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία και φύλαξη των δεδομένων σας εκτελείται με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Τα στοιχεία DNA προστατεύονται με πολλά επίπεδα κρυπτογράφησης και φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές.

Ο GINA (Νόμος περί μη διάκρισης βάσει γενετικών δεδομένων) σας προστατεύει από διακρίσεις από εργοδότες και παρόχους ασφάλισης υγείας βάσει των γενετικών πληροφοριών σας.
  • Είστε ο ιδιοκτήτης των δεδομένων σας και μπορείτε να τα διαγράψετε μόνιμα ανά πάσα στιγμή.
  • Σε καμία περίπτωση, δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι αναφορές σας κοινοποιούνται στην PWNHealth για τη διευκόλυνση της ιατρικής παρακολούθησης της εξέτασής σας.
  • Είμαστε η μόνη εταιρεία DNA που έχει δεσμευτεί να μην προβεί σε καμία περίπτωση στην κοινοποίηση των δεδομένων σας σε ασφαλιστικές εταιρείες.