MyHeritage DNA σετ Υγείας
Μόνο$99‎
$199‎
+ έξοδα αποστολής

Αναφορές γενετικού κινδύνου

Αποκτήστε γνώσεις υγείας για 42 παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων 19 αναφορών γενετικού κινδύνου

Μόνο$99‎
$199‎
+ έξοδα αποστολής

Αποκαλύψτε τον γενετικό σας κίνδυνο

Οι περισσότερες ιατρικές παθήσεις προκαλούνται από έναν συνδυασμό μη γενετικών παραγόντων, όπως ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον, καθώς και γενετικών παραγόντων, που καθορίζονται από το DNA σας. Η επίδραση της γενετικής στην υγεία σας ονομάζεται γενετικός κίνδυνος.

Οι αναφορές γενετικού κινδύνου σάς αποκαλύπτουν αν διατρέχετε μειωμένο, μέσο ή αυξημένο γενετικό κίνδυνο ανάπτυξης συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. Γνωρίζοντας τον κίνδυνο που διατρέχετε μπορείτε να προβείτε σε τεκμηριωμένες αποφάσεις, ως προς τον τρόπο διαχείρισης της υγείας σας.

Οι αναφορές γενετικού κινδύνου είναι επί του παρόντος διαθέσιμες για 19 παθήσεις:

 • Κληρονομικός καρκίνος του μαστού από μετάλλαξη του BRCA1/BRCA2
 • Νόσος του Πάρκινσον όψιμης έναρξης
 • Νόσος Αλτσχάιμερ όψιμης έναρξης
 • Νόσος του Crohn
 • Κοιλιοκάκη
 • Σχετιζόμενη με την ηλικία εκφύλιση της ωχράς κηλίδας
 • Κληρονομική αιμοχρωμάτωση
 • Ανεπάρκεια άλφα-1 αντιθρυψίνης
 • Κληρονομική θρομβοφιλία
 • Ανεπάρκεια G6PD

Πρωτοποριακές πολυγονιδιακές αναφορές υγείας

Το MyHeritage προς το παρόν προσφέρει 5 αναφορές πολυγενών κινδύνων

Για κάποιες παθήσεις, όπως καρδιοπάθεια, είναι ο συνδυασμός των παραλλαγών σε πολλαπλά γονίδια, αυτός που καθορίζει τον κίνδυνο που διατρέχετε. Οι παθήσεις αυτές ονομάζονται πολυγονοδιακές παθήσεις. Το MyHeritage ανέπτυξε βαθμολογίες πολυγονιδιακού κινδύνου για 5 συνθήκες συμπεριλαμβανομένων καρδιοπάθεια, καρκίνο του μαστού και διαβήτη τύπου 2, και είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που παρείχε αυτές τις αναφορές.

Αναλύουμε χιλιάδες παραλλαγές σε ολόκληρο το γονιδίωμα σας και συνδυάζουμε τα αποτελέσματα αυτών των αναλύσεων για να υπολογίσουμε τη βαθμολογία πολυγονιδιακού κινδύνου σας (PRS) για κάθε πάθηση. Η βαθμολογία πολυγονιδιακού κινδύνου είναι η πιο εμπεριστατωμένη προσέγγιση για την αξιολόγηση του γενετικού κινδύνου για πολυγονιδιακές παθήσεις.

Δείγμα
Η προσωπική σας αναφορά γενετικού κινδύνου για κάθε πάθηση περιλαμβάνει:
Το επίπεδο κινδύνου σας για την πάθηση
Κατανοήστε τη σύγκριση μεταξύ του δικού σας κινδύνου και του κινδύνου του γενικού πληθυσμού.
Πως καθορίστηκαν τα αποτελέσματα σας
Εξηγεί ποιες παραλλαγές αναλύθηκαν και ανιχνεύθηκαν στο δείγμα DNA σας.
Τι μπορείτε να κάνετε με τα αποτελέσματά σας
Συστάσεις όσον αφορά το άτομο με το οποίο θα επικοινωνήσετε για να συζητήσετε περαιτέρω τα αποτελέσματα σας.
Πληροφορίες για την πάθηση
Μάθετε περισσότερα, μεταξύ των οποίων τα συμπτώματα και τους παράγοντες του τρόπου ζωής που μπορεί να επηρεάσουν τον κίνδυνο που διατρέχετε.
Είστε σε καλά χέρια
Η εξέτασή σας περιλαμβάνει ιατρική παρακολούθηση από ανεξάρτητο ιατρό. Πριν υποβληθείτε στην εξέταση πρέπει να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο υγείας. Οι απαντήσεις σας θα εξεταστούν εμπιστευτικά από κάποιον ιατρό. Μετά την παραγωγή των αποτελεσμάτων σας, η κλινική ομάδα της PWNHealth θα εξετάσει τις αναφορές σας και θα καθορίσει εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική. Εάν συνιστάται γενετική συμβουλευτική, περιλαμβάνεται ως μέρος των υπηρεσιών της PWNHealth.
Η τεχνολογία μας και τα πρότυπα

Για την ανάλυση του DNA σας χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία — σχεδιασμένο κατά παραγγελία πλακίδιο της μορφής Global Screening Array, με εκατοντάδες χιλιάδες στρατηγικά επιλεγμένους ανιχνευτές, για τη σύλληψη της μεγαλύτερης δυνατής ποσότητας γενετικών παραλλαγών. Το νέο πλακίδιο μάς παρέχει την ευελιξία να προσθέσουμε αναφορές για περισσότερες παθήσεις, χωρίς να χρειάζεται μελλοντικά να συλλέξουμε νέο δείγμα DNA.

Απόρρητο

Η ιδιωτικότητά σας και η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελούν την κύρια προτεραιότητα μας. Η ανάλυση DNA εκτελείται σε εργαστήριο με πιστοποίηση CLIA και διαπίστευση CAP στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία και φύλαξη των δεδομένων σας εκτελείται με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Τα στοιχεία DNA προστατεύονται με πολλά επίπεδα κρυπτογράφησης και φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές.

Ο GINA (Νόμος περί μη διάκρισης βάσει γενετικών δεδομένων) σας προστατεύει από διακρίσεις από εργοδότες και παρόχους ασφάλισης υγείας βάσει των γενετικών πληροφοριών σας.
 • Είστε ο ιδιοκτήτης των δεδομένων σας και μπορείτε να τα διαγράψετε μόνιμα ανά πάσα στιγμή.
 • Σε καμία περίπτωση, δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτα μέρη, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Οι αναφορές σας κοινοποιούνται στην PWNHealth για τη διευκόλυνση της ιατρικής παρακολούθησης της εξέτασής σας.
 • Είμαστε η μόνη εταιρεία DNA που έχει δεσμευτεί να μην προβεί σε καμία περίπτωση στην κοινοποίηση των δεδομένων σας σε ασφαλιστικές εταιρείες.
Υπενθυμίσεις

Οι αναφορές υγείας σας δεν σας αποκαλύπτουν αν έχετε ή θα αναπτύξετε μια πάθηση.

Οι αναφορές αυτές αξιολογούν μόνο τον γενετικό κίνδυνο που διατρέχετε. Δεν λαμβάνουν υπόψη μη γενετικούς παράγοντες όπως το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, η ηλικία ή το οικογενειακό ιστορικό. Επί του παρόντος, οι αναφορές βαθμολογιών πολυγονιδιακού κινδύνου είναι διαθέσιμες μόνο για άτομα κυρίως ευρωπαϊκής καταγωγής, επειδή τα επιστημονικά δεδομένα περιορίζονται στα άτομα αυτού του εθνοτικού υποβάθρου.

Αν έχετε ατομικό ή οικογενειακό ιστορικό υγείας για μία από τις γενετικές παθήσεις που αναφέρονται στο παρόν, συνιστάται να συμβουλευθείτε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψής σας για να συζητήσετε τη διενέργεια διεξοδικού ελέγχου.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αναφορές για ανίατες παθήσεις, όπως νόσος Αλτσχάιμερ και νόσος του Πάρκινσον, αν προτιμάτε να μην γνωρίζετε τα αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε αυτές τις αναφορές οποιαδήποτε στιγμή, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητάς σας.